logo_valkteksti

Luotettava tilitoimisto
Etelä-Pohjanmaalla

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva tilitoimisto, jossa yrityksesi kirjanpito toteutuu aina huolellisesti ja ajallaan. Toimistomme sijaitsee Seinäjoella, mutta palvelemme sähköisten palvelujen ansiosta asiakkaita ympäri Suomea. 

Tilineuvonta Hietakangas

Tilineuvonta Hietakangas on perustettu vuonna 2019.

Yrittäjävetoisena tilitoimistona haluamme tarjota arvojemme mukaista palvelua, meillä jokainen asiakkaamme tietää taloushallintonsa olevan luotettavissa käsissä ja sovitut asiat hoituvat aina aikataulussaan. 

Meidät on helppo tavoittaa ja olemme aina asiakkaidemme apuna enemmän kuin mielellämme. 

logo_nega

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Essi Hietakangas, yrittäjä

Olen Essi Hietakangas, yrittäjä tilitoimiston takana. Koulutukseltani olen valmistunut taloushallinnon tradenomiksi. Työkokemusta on kertynyt niin autokaupan alalta kuin monipuolisesti taloushallinnon erilaisista tehtävistä. Kirjanpitoa olen saanut tehdä vuosien varrella eri yritysmuodoille ja toimialoille monipuolisesti. Erityisesti osaamista on kertynyt rakennusalasta.

Yrittäjyydestä minulla on kokemusta jo pienestä pitäen, isäni on toiminut pienyrittäjänä koko elämäni ajan. Olen siis kasvanut yrittäjyyteen ja tiedän myös erityisen hyvin yrittäjyytteen liittyvät haasteet. Ehkä juuri sen vuoksi päädyin itse yrittäjäksi, sillä haluan auttaa asiakkaitani parhaani mukaan kehittämään omasta liiketoiminnastaan menestyvää ja kannattavaa. 

Kirjanpitoon suhtaudun varsin intohimoisesti, mutta mukavinta työssäni on asiakkaat ja tutustuminen eri toimialoihin kirjanpidon näkökulmasta.